Diversen


Behalve mobiles en haakwerk, maak ik ook andere dingen in opdracht.
Breien, viltwerk, hangers voor tas of sleutels, eigenlijk alles wat kleurig is en wat je met vilt en/of naald en draad maakt. Kraaltjes, ben ik ook dol op. En lintjes :)
Inmiddels staan de eerste met de naaimachine gemaakte items ook in mijn shopje.
     
De tandendoosjes maak ik in de lievelingskleur(en) van het kind, en zijn of haar letter of voornaam komt erop. Een tandendoosje kost 5 euro.
           
           
  Sleutelhangers: fietsjes, hartjes, autootjes, ichtusvisjes, huisjes, net wat je leuk vindt. En in iedere kleur te krijgen. Ze kosten 1,75 per stuk.  
           
           
  Ook heb ik tassenhangers. Lekker vrolijk met lintjes en kraaltjes e.d. Ze kosten 4,95 per stuk.  
   
           
           
           
  Je mag me altijd benaderen voor jouw persoonlijke opdrachten! Zoals deze corsages, die maakte ik voor een bruiloft.  
           
  De Charlie knuffel heb ik speciaal ontworpen voor mijn kleine nichtje Charlie. Ze worden gedeeltelijk van gerecycled materiaal gemaakt, dus je doet er ook nog iets goeds mee voor het milieu! Er zit een rammelaar in en het zakje is ook echt een zakje. De prijs per stuk is 10,-.  
           
           
  Ik mocht voor iemand deze speciale slaapzak maken, met gesloten mouwtjes om het kindje te beschermen tegen het krabben tijdens het slapen.  
           
           
  Hoe leuk zijn deze mandjes! Je kan ze omkeren en net zo goed binnenstebuiten gebruiken als andersom! Ze kosten 7,50 en zijn ook grotendeels van gerecylced materiaal.